Publicat pe Lasă un comentariu

Sentimentele pe care le avem după ce ai fost înșelat

Această piesă vine direct din inima mea, pe care o blocasem de peste un an după multă durere și durere. Ca să nu te simți singur, îți spun câteva informații importante din acel pasaj. Din cauza schimbărilor pe care le aduce, viața după ce ai fost înșelat nu mai este la fel. Sentimentele după ce ai fost înșelat de soț/soție/partener/soț te vor lăsa stupefiat și nervos.

Amorțeala a fost unul dintre primele sentimente pe care le-am simțit în magnitudine. Am simțit că corpul meu era paralizat. Era ca și cum corpul meu ar fi fost paralizat. Îmi amintesc că m-am simțit amorțit timp de câteva zile. Este infidelitatea partenerului meu pe care nu aș dori nimănui.

După ce te simți amorțit, simți sentimente intense și sfâșietoare. Deși vrei să accepți această realitate, inima ta insistă că partenerul tău nu poate greși. Le-ai încredințat totul și odată au spus că te iubesc mai mult decât oricine altcineva. Tot ce ai crezut a fost o minciună. Lumea ta este în haos și ești lăsat în aer.

Este posibil să te îndrăgostești de o altă persoană. Dragostea ta este reciprocă. Ești atât de fericit că ai decis să te căsătorești cu această persoană și să-ți împărtășești întreaga viață cu ea. Imaginează-ți o casă cu ei, o pepinieră în interior și niște copii. Atunci, bam! Acum poți glisa covorul de sub picioare și vei cădea cu fața întâi pe o podea de beton.

Realizând că casa ta nu este altceva decât o colecție de cărți, s-a prăbușit din cauza infidelității unei persoane. Este greu să te vindeci de a fi înșelat. Trauma va fi acolo pentru tine ca un bebeluș care are nevoie de îngrijirea ta 24×7. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre sentimentele cuiva care a fost înșelat și despre cum le puteți face față.

Șocul te va face să te simți amorțit.
Este greu să simți la început după ce ai fost înșelat. Te va șoca să afli adevărul despre persoana pe care o iubești. Pentru că ai crezut că nu vor răni, ai avut încredere în această persoană. Descoperi că totul a fost un mincinos. Ești șocat peste tot. Simți că bâlbâi și tremură. Creierul și corpul tău vor fi amorțite de șoc. Va face imposibil să gândiți corect.

După ce mi-am revenit din șoc, mi-am dat seama că uitam că fostul meu partener era doar o altă persoană cu calități proaste. Iubim pe cineva pentru că vedem binele din el și îi ignorăm deficiențele. Următorul sentiment este crucial de abordat.

Marea negare
Negarea este una dintre cele mai comune emoții pe care le simți după ce ai fost înșelat. Pentru că nu le-ați văzut niciodată într-o lumină negativă, nu veți accepta adevărul. Erai prea ocupat să te îndrăgostești ca să le observi defectele. Toată lumea trece prin etapele unei scindări: negarea.

Pentru că nu eram sigur că îmi va face așa ceva, am păstrat negarea adevărului. Era cea mai bună și plină de compasiune persoană de pe pământ, care nu putea greși. A fost așezat pe un piedestal cu îngeri. Poate de aceea am păstrat negarea infidelității lui.

Deși etapa de negare poate fi scurtă, este locul în care trebuie să fii puternic. Această etapă determină dacă îi vei lua înapoi în viață. Există unele șanse să reușești să te împaci cu trișorul tău dacă continui să negi adevărul și își fac scuze pentru greșelile lor. Ar putea profita de etapa ta de negare pentru a profita la maximum de ea și a se bucura de soare. Vor minți și se vor preface că nu știu adevărul. Aceasta este o capcană.

Îți dai seama că ai fost trădat
Totul se cufundă atunci când ai depășit sentimentele menționate mai sus în urma unei relații de înșelăciune. Dragostea vieții tale se joacă cu tine, ca să o spunem direct. S-au jucat cu emoțiile tale. Și-au încălcat promisiunile. Au profitat de încrederea ta în ei, dar prefera mai mult aventurile. Au preluat lumea ta și au bombardat. Acum ești prins în epava unei case distruse. Trișarea este un alt semn de lipsă de respect într-o relație. Nu doar te-au înșelat, ci și-au arătat că nu au niciun respect față de relație.

Vei începe să urăști acea persoană. După ce ai fost înșelat, vei începe să-ți pierzi emoțiile. Vei trece rapid de la dragoste la ură. S-ar putea chiar să descoperi că iubirea și ura coexistă pentru tine, ceea ce te-ar putea deruta și mai mult. Poate fi șocant să realizezi infidelitatea lor. Simți că te-ai trezit în sfârșit din ani de somn profund. Este clar că și tu ai fost mințit, manipulat și chiar luminat cu gaz. Nu-ți fie frică. Acest lucru este normal și există modalități de a merge mai departe.

După ce a fost înșelat, mânia și umilința sunt două dintre emoții.
M-am simțit jenat și umilit când am fost trădat. Relația mea era cunoscută prietenilor, familiei și colegilor mei. Chiar și părinții mei știau despre asta. Poți fi înșelat în multe moduri diferite. Una dintre acestea este jena.

După ce am descoperit adevărul, a fost jenant să le spun prietenilor mei că mi-am ales un laș ca iubit. Dacă simți aceeași umilință după ce ai fost înșelat, te rog să fii conștient de faptul că este un sentiment obișnuit, deși nu ai de ce să-ți fie rușine. În timp ce ai încredere în cineva nu este greșit, ei încalcă această încredere.

Furia va rezulta din umilire și jenă. Scriitorul tău sincer a arătat că nu-mi pot exprima furia. Rămâne în mine până când izbucnește. Nu-l ține înăuntru dacă ești supărat. Discutați cu membrii familiei dvs. despre asta. Furia ta. Țipă și plânge tare. Păstrează-ți sănătatea mentală făcând tot ce este posibil.

Este o durere groaznică
După ce ai fost înșelat, noua ta viață îți aduce multă tristețe. Este normal să te întristezi. După o despărțire, vei experimenta toate etapele durerii. Nu este suficient să întristești finalul. Vei plânge pierderea cuiva pe care l-ai iubit atât de mult, insa noi iti recomandam sa privesti cele mai de succes fantezii si scene porno romanesti gratuite. Te vei simți neputincios și fără speranță. Te vei simți neputincios și fără speranță. Te vei simți epuizat și rău din cauza faptului că ai fost înșelat.

Dacă te simți trist, îți poți face timp. Nimeni nu te poate obliga să te simți mai bine. Dacă tristețea ta devine debilitantă, ar trebui să cauți ajutor profesional. Este o etapă a sentimentului după ce ai fost înșelat și poate fi foarte dificil să renunți.

Ei vor simți că nu ești demn de respectul lor.
Acesta este un sentiment normal pe care îl ai după ce ai fost înșelat. Acesta este momentul în care vei începe să te întrebi dacă ai fost sau nu un partener suficient de bun. Poate că a fost ceva în neregulă cu tine sau nu le-ai îndeplinit așteptările sexuale și emoționale. În loc să te oprești asupra lucrurilor negative pe care le-a făcut partenerul tău, ar trebui să te întrebi. Deși nu este sănătoasă, această reacție este foarte frecventă și trebuie să înveți cum să depășești nesiguranța după ce ai fost înșelat.

Eram puțin mai ambițioasă decât alții și am început să mă urăsc. M-am considerat un prost pentru că nu vedeam semnele de înșelăciune. Nu am putut să-mi controlez disprețul de sine și a dus la o scădere a stimei de sine. Mai târziu, am descoperit că nu era nimic în neregulă cu mine. Merit iubire pură, pură. Dacă te simți blocat în orice stadiu al sentimentelor tale după ce ai fost înșelat, nu te învinovăți și nu te pune la îndoială pentru acțiunile altei persoane. Acesta este cel mai rău lucru pe care îl poți face pentru tine.

Veți dori să aflați totul despre aventură.
După toată mânia și durerea, vei trece la curiozitatea dureroasă. Dorința nesățioasă de a ști totul despre aventură a rămas. Există multe feluri de afaceri și vei dori să înveți totul. Ce fel de afacere a fost mai exact? Unde s-au intalnit? S-a facut unde? De câte ori au făcut-o? Este dragoste? Sau doar o aventură? Acestea sunt întrebările nesfârșite. Aceasta a fost una dintre obsesiile mele. Eram obsedat de detaliile aventurii.

Am vrut să știu toate detaliile și unde sunt. Poate că toate detaliile ar facilita navigarea în situație. Tot ce am crezut era că totul va avea sens. Dar, când am descoperit adevărul, toate emoțiile mele au fost mărite. Exprimați-vă emoțiile după ce ați fost înșelat, dar nu căutați răspunsurile. Uneori ignoranța poate fi o fericire.

Vei fi comparat cu persoana care te-a înșelat.
Acest comportament poate avea un efect negativ semnificativ asupra stimei de sine. E mai frumos decât mine? E mai frumoasă decât mine? Este această persoană mai confortabilă în pat decât mine? Este corpul lor mai bun decât al meu? Acestea sunt gânduri toxice și sentimente comune după ce ați fost înșelați de soț/soție/partener/soț. Aceste gânduri pot fi la fel de dăunătoare ca infidelitatea. Trebuie să înveți cum să scapi de capcana comparației.

Aceste gânduri nu numai că sunt nesănătoase, dar vă împiedică și progresul către vindecare. Energia negativă ocupă spațiu în mintea ta. Nu te poți schimba în altcineva și ei nu pot fi. Aceasta este frumusețea și puterea individualității. Toată lumea ar trebui să te iubească și să te sărbători pentru ceea ce ești.

Vei dori să fii singur
Va fi greu să trăiești o viață normală după ce ai fost înșelat. Vei dori să fii singur de cele mai multe ori. Pentru că nu știi cum să faci față întrebărilor prietenilor despre despărțirea ta, vei evita să socializezi cu ei. Nu vei părăsi casa ta. Găsiți sprijin de la prieteni și familie pentru a vă ajuta să faceți față singurătății după o despărțire.

Va fi singur uneori, dar este locul unde te poți regăsi. Te poți întoarce la un vechi hobby. Puteți viziona în mod excesiv emisiunile TV preferate. Te poți antrena făcând exerciții fizice. Puteți începe să vă antrenați, fie că este vorba de yoga, Zumba sau sală de sport. Dacă nu puteți suporta singurătatea, vă rugăm să căutați asistență profesională.

Va fi dificil să înveți din nou cum funcționează încrederea
Problemele de încredere pot apărea după ce ați trecut prin etapele descrise mai sus. Îți va fi greu să ai încredere în oamenii pe care îi întâlnești dacă poți să te întorci la întâlniri. Te vei îndoi de intențiile, acțiunile lor și chiar de autenticitatea cuvintelor lor.

Îți va lua ceva timp să ai încredere în oricine. Va fi dificil să ai încredere în cineva și s-ar putea să te întrebi dacă vei avea vreodată o relație iubitoare și sănătoasă. Aceste sentimente sunt normale după ce ai fost înșelat. Ar trebui să vă faceți timp pentru a vă vindeca relația cu lumea exterioară dacă vă aflați în acest moment. Ți-ai pierdut deja încrederea o dată. Nu ar trebui să fii forțat să ai încredere în ei, presat sau grăbit.

Te vei simți din nou mai puternic
Veți găsi lumina la sfârșit dacă vă acceptați și vă exprimați sentimentele despre a fi înșelat în modul corect. Te vei simți din nou mai puternic. Vei regasi iubirea. Va fi o bătălie. O să te faci mai bine cu timpul. Vei uita de persoana care te-a făcut să treci prin asta. Trebuie doar să crezi în tine. Îți vei da seama că nimeni nu te poate face fericit.

Am folosit destul de mult Harry Potter când mă luptam cu emoțiile după ce am fost înșelat. Citatul lui Albus Dumbledore a fost primul meu pas spre a deveni mai bun. „Fericirea poate fi găsită chiar și în cele mai întunecate vremuri, dacă cineva își amintește să aprindă lumina.” Vei continua să te confrunți cu provocări neașteptate. Trebuie să cauți în continuare lumina și să fii optimist, plin de speranță și fericit.

Ce poți face pentru a face față sentimentelor după ce ai fost înșelat?

Ți-a fost dezvăluit un adevăr care sfâșie sufletul. În acest moment, simți un vârtej de emoții. Poți să fii supărat un minut și apoi să te simți rupt în următorul. Îți poți face față emoțiilor într-un mod sănătos. Aceste sentimente pot fi tratate. Acceptă că nu ești singur în emoțiile tale. Acceptați faptul că sunteți infectat. Apoi, nu te învinovăți pentru acțiunile altcuiva. Accepta aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *