Publicat pe Lasă un comentariu

Cum să te descurci cu un bărbat Leu care este supărat pe tine

Îl simți pe bărbatul Leu mânios?

Bărbații Leu nu se sfiesc să-și împărtășească sentimentele. Dacă ești supărat pe el, cel mai probabil vei afla despre asta.

Multe femei consideră acest lucru intimidant și nu știu cum să răspundă.

Sună cunoscut? Acest ghid vă va fi extrem de util.

Acest articol conține sfaturi despre ce să faci dacă un bărbat Leu se supără pe tine. Aceste sfaturi vă vor ajuta să gestionați situația și să vă restabiliți intimitatea cu el. Nu este vorba să câștigi, să pierzi sau să treci peste el.

Vă rog să citiți cu atenție următoarele propoziții.

Un bărbat sau o femeie care este mereu supărat pe tine, aparent fără un motiv întemeiat, încearcă de obicei să distragă atenția de la lucrurile rele pe care le fac în spatele ușilor închise.

Vă va arăta cea mai frecventă comunicare, ce aplicații folosesc și alte detalii despre activitatea lor online.

Este 100% discret și necesită doar câteva detalii personale pentru a funcționa.

Acest instrument poate fi folosit pentru a vă confirma suspiciunile că persoana respectivă încearcă să-și ascundă faptele greșite.

Acest lucru nu abordează întrebarea cum să răspunzi la un bărbat Leu care își pierde cumpătul cu tine.

Cum să cunoști un Leu

Permiteți-mi să vă prezint pe bărbatul Leu încrezător, mândru. Bărbatul Leu izbucnește în fața locului cu coama sa uluitoare și cu toate armele aprinse. Este un admirabil care învârte capul oriunde merge. Ochii săi însorite sunt o încântare pentru femei și este o bucurie să vezi cum bărbații îi urmează pașii.

Sub această fiară carismatică și nobilă se află o coroană neliniștită. Toți bărbații Leu știu un secret. Bărbații Leu sunt extravaganți, dar ascund o nesiguranță și o îndoială profundă. Leii sunt atrași de lingușiri și promisiuni pentru a-și calma ego-urile fragile.

Slăbiciunea lor este vanitatea lor. Deși bărbații Leu par maiestuoși, ei încă caută validare. Leul este cel mai zadarnic zodie.

Veți vedea că ridicolul și expunerea sunt cele mai rele lucruri pentru bărbații Leu. Un bărbat Leu nu va tolera să fie batjocorit sau chestionat cu privire la superioritatea lui dacă se întâmplă într-o relație.

Barbatului Leu ii place sa creada ca sunt izvorul intelepciunii. Respectul și respectul sunt principalele lor cerințe. Deși pot fi greu de înțeles, veți obține în curând o perspectivă asupra caracterului lor dacă țineți cont de aceste lucruri.

Este important să ne amintim că bărbații Leu se iubesc pe ei înșiși. Orice insultă adusă ego-ului lor îi va înnebuni.

Amintiți-vă că Leilor nu le place să fie ridiculizati. Ei nu vor tolera lipsa de respect în nicio relație și au o falsă mândrie de propriile abilități.

Ce poți face ca să-i înnebunești?
Ce să faci când un bărbat Leu este supărat pe tine?

1. Oferă-le șansa de a se răcori

Nu ai împinge un leu să-l înnebunești, dar nu l-ai forța să facă din nou același lucru. Bărbatul tău Leu este același. Dacă ți-ai supărat bărbatul Leu și greșești, dă-i spațiu și timp să se calmeze.

Leii sunt mândri de onoarea și mândria lor. Nu sunt nimic fără mândrie. Leii sunt o creatură remarcabilă, dar au ego-uri delicate.

Leii nu iau în serios nici cea mai mică critică. Ei nu primesc bine criticile. După ce ți-au atacat, retrage-te în grabă. Lăsați-i să aibă grijă de mândria lor rănită înainte de a încerca să remediați.

2. Oferă scuze sincere

După ce bărbatul tău Leu a avut timp să se răcească, te poți apropia de el. Leii, în ciuda pasiunii lor pentru extravagante sau natură magnifică, sunt oameni simpli.

Vrei să te iubească, să urmărească și să te obsedeze?
Va trebui să înțelegeți mai multe despre „instinctul de erou”, care este forța motrice din spatele comportamentului tuturor bărbaților. Vei fi cea mai mare prioritate în viața prietenului tău odată ce vei înțelege cum să-l folosești. Acest videoclip rapid gratuit a fost creat de James Bauer, prietenul meu. Îți va arăta cum să-l folosești în avantajul tău.

O scuze din inimă poate ajuta foarte mult în a-i calma. Fii sincer, abordează-i preocupările și ascultă ce are de spus. Fii atent la motivele lui pentru care se supără pe tine.

Leul va trebui să știe că vei lua măsuri pentru a preveni ca acest lucru să se repete în viitor. E bine și pentru tine. Bărbații Leu nu arată frumos când își arată furia.

3. Atrage-le vanitatea

Pentru a-ți liniști Leul, mângâie-i enormul ego. Linguşirea este cea mai bună modalitate de a ajunge oriunde, iar acest semn zodiacal este locul în care este adevărat.

Imaginați-vă acest leu magnific cocoțat pe un deal cu mândria lui de a adora femeile leoaice. El este literalmente regele de pe munte. El știe că merită să fie aici. Acum are nevoie de ajutorul tău.

Publicul lui ești tu. Rolul tău este să-i hrănești egoul neobosit și masiv. Așa că laudă-ți bărbatul Leu. Pentru moment, fii membrul subordonat al relației. Dacă bărbatul tău este supărat, închina-te la altar Leu.

4. Acordă-i toată atenția ta

Leii sunt înnebuniți de nevoia de a se simți validați și speciali. Acesta este un lucru pe care trebuie să-l repet foarte des. Bărbatul tău Leu ar putea fi supărat pe tine pentru că te simți ignorat sau luat ca un dat în relație.

Leii sunt ca soarele care strălucește pe fața ta și te invită să fii acolo. Trăsăturile de caracter ale Leilor pot fi contradictorii. Leii pot fi carismatici și magnetici, dar pot apărea și distante și snobi.

Este ceva ce îți amintești? Pisicile domestice sunt obișnuite să mângâie și să iubească căldura atingerii umane. Ele pot fi, de asemenea, independente și selective. Acest echilibru delicat trebuie atins cu pisica ta mare

5. Ia-i ceva special

Oamenilor cu pisici le place tuturor să fie tratați cu o atenție deosebită și răsfățați. Bărbații Leu nu fac excepție. Cu cât ești mai strălucitor și mai strălucitor, cu atât mai bine. Nu-ți fie teamă să faci eforturi suplimentare pentru iubitul tău Leu.

Ține minte, totul este să-ți iubești pisica mare. Îți vei iubi pisica mai mare dacă îi oferi cadouri extravagante. Așa va vedea el cadoul.

Oferă bărbatului tău Leu o masă bună la un restaurant Michelin sau oferă-i ceasul de designer pe care și l-a dorit dintotdeauna. Indiferent ce este, fii sclipitor și arătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *