Publicat pe Lasă un comentariu

Cum își ascund infidelii urmele

Există două motive pentru care ați putea căuta metode de a ascunde urmele infidelilor. Fie înșeli pe cineva, fie cauți o modalitate de a-ți prinde soțul înșelat. Indiferent de motiv, vei găsi răspunsurile tale aici.

Înainte de asta, să clarificăm ce este înșelăciunea. Trișarea este atunci când un partener într-o relație încalcă încrederea altei persoane prin implicarea în activități înșelătoare. Acum ar trebui să fii suspicios față de comportamentul partenerului tău și să afli dacă acesta are o aventură secretă.

Jayant Sundaresan, psiholog, ne-a vorbit pentru a afla mai multe despre modurile trișorilor de a-și ascunde urmele și despre ce folosesc trișorii pentru a-și ascunde afacerile. Jayant Sundaresan spune că înșelarea este ceva la care toată lumea este susceptibilă cel puțin o dată în viață. Majoritatea oamenilor rezistă ispitelor și își protejează moralitatea de astfel de ispite. Trișorii trișează pentru adrenalină și fior. Ei nu vor putea niciodată să înceteze să trăiască cu frica de a fi prinși dacă continuă să se complace în aceste acte umbroase.

Pot trișorii să ascundă înșelăciunea pentru totdeauna? Jayant răspunde: „Nu. Absolut nu. Înșelarea este complexă, deoarece este dificil de stabilit dacă înșelarea a fost făcută o dată sau un comportament obișnuit. Dacă primul, trișorul trebuie să fi învățat arta de a ne trage lâna peste ochi. Mintea a unei femei sau a unui bărbat care înșală este foarte diferit de restul. Mințile trișorilor sunt foarte neregulate. Ei vor face orice pentru a nu fi prinși. Un înșelători frecvent poate găsi și o modalitate de a trăi o a doua viață, chiar și fără știrea soțului lor.

Tehnologia joacă un rol important în viețile noastre. Tehnologia joacă un rol important în viața unui trișor. Este mai mult decât cât de protejați sunt față de telefonul lor și cât de mult nu vor permite nimănui să se uite la el. Este, de asemenea, despre modul în care își ascund păcatele și te mint direct. De asemenea, își creează conturi false pentru a-și ascunde crimele și pentru a-și continua urmărirea după mai multe femei. Să ne uităm la nouă moduri în care trișorii își pot ascunde urmele.

Ei au control asupra informațiilor

Jayant afirmă: „Primul mod în care trișorii își acoperă urmele este să ascundă informațiile. Pentru a-și ascunde înșelăciunea, trișorii fac multe lucruri. Sunt atenți și inteligenți cu privire la informațiile pe care le împărtășesc partenerului lor. Un trișor în serie are multe semne. Ei controlează cum își petrec timpul. Un trișor cu experiență va fi întotdeauna capabil să dea seama pentru orice minute lipsă înaintea partenerului lor. Ei au întotdeauna control asupra explicațiilor cheltuirii banilor lor.

Aceste două informații sunt controlate de trișori, deoarece au nevoie de bani și timp pentru a construi o nouă relație. Trebuie să-i întâlnești. Pentru a călători în alt loc, trebuie să cheltuiți bani. Cunoașteți mulți trișori care doresc să simtă o legătură emoțională cu partenerul lor care trișează? Nu sunt prea multe, sunt sigur. Vor trebui să aibă bani și timp pentru a plăti o cameră de hotel, deoarece atracția și pofta sunt principalele motive pentru care trișează.

Ei, de asemenea, împărtășesc

Jayant spune: „Spre deosebire de punctul anterior. Unul dintre răspunsurile pentru înșelătorii care își ascund urmele este prin exagerare. Înșelătorii folosesc această strategie psihologică pentru a ascunde aproape totul. Deși vă vor spune totul, pot modifica câteva detalii. Nu vor dezvălui. fiecare detaliu al unei călătorii la birou la tine.

Acesta este motivul pentru care unii trișori recurg în acest fel. Partenerul va fi suspicios dacă reține orice informație. Ei detaliază meticulos fiecare detaliu și activitate a zilei pentru a evita nesiguranța și a preveni nesiguranța.

Un partener infidel creează parole noi

Jayant afirmă: „Dacă scopul tău este să prinzi un soț înșelat, acordă o atenție deosebită modului în care își folosesc telefoanele”. Aveți multe de care vă faceți griji dacă toate dispozitivele lor sunt protejate cu parolă și nu cunoașteți parolele. S-ar putea să vă întrebați „Unde ascund trișorii informații despre afacerile lor?”,? Răspunsul este în telefoanele lor.

Ei vor face o scenă când le ceri parola pentru a comanda mâncare sau pentru a plasa o comandă. Ce protejează ei? Un alt semn de înșelăciune de telefon mobil este să ai un alt telefon. Ei pot folosi un SIM sau un dispozitiv separat pentru a-și ascunde activitățile.

Ei folosesc al doilea spațiu

Dar unde își păstrează trișorii datele de pe telefon? Jayant spune: „Unul dintre cele mai populare moduri în care trișorii își ascund urmele pentru a utiliza funcția Second Space. Este similar cu a avea un dosar complet separat de stocarea principală a telefonului. Puteți crea un spațiu nou pe același telefon și puteți utiliza un alt spațiu. ID de e-mail pentru a vă proteja datele.

Acesta este un mod sigur de a evita să fii prins. Deși telefonul are aceeași parolă, o parolă vă va permite să accesați o zonă, în timp ce o altă parolă vă va oferi acces la o zonă complet diferită. Va trebui să creați două coduri de acces și amprente separate pentru fiecare dintre viețile voastre. Acest al doilea spațiu are avantajul că niciunul dintre aceste spații nu se poate suprapune pe celălalt.

„Secretul trișorului este încă un secret până când descoperi despre cel de-al doilea spațiu. Aceasta este o caracteristică în creștere rapidă care este recunoscută de mulți utilizatori de telefoane mobile și unul dintre cele mai evidente semne de înșelăciune pe telefonul tău.

Trișorii trișează folosind coduri de înșelăciune

Ar trebui să verifici telefonul partenerului tău dacă bănuiești că trișează, dar nu vrei să te confrunte fără dovezi. Puteți căuta apoi coduri noi prin luarea de mesaje text ale partenerului dvs. Îți poți găsi partenerul folosind mesaje text și coduri de înșelăciune.

Există multe coduri de înșelăciune, cum ar fi DTF, care înseamnă Down To F*ck. Nu contează dacă el este expeditorul acestui mesaj sau receptorul. El este DTF dacă a interacționat vreodată cu persoana respectivă. Prima venire este unul dintre cele mai comune coduri de înșelăciune găsite în mesajele text. Se referă la primul orgasm dintr-o relație care nu este comisă. Dacă partenerul tău folosește astfel de coduri în timp ce vorbește cu o altă persoană, le poți prinde cu ușurință.

Urmele digitale sunt șterse de hackeri

Jayant spune: „Acesta este un alt mod în care trișorii își ascund urmele. Când au o aventură privată, au tendința de a-și șterge amprentele digitale. Nu își vor șterge istoricul de navigare. Acest lucru ar fi foarte suspect. Dacă istoricul de navigare devine gol, vei fi acuzat că l-ai curățat. Ei șterg doar elementele relevante, nu întregul istoric. Vor șterge selectiv filele pentru a face să pară normal.

Trișarea este un joc de-a v-ați ascunselea. Încercați să descoperiți relația sexuală a partenerului dvs. în timp ce acesta o ascunde. Nu vă vor lăsa să le vedeți mesajele și să le păstreze notificările ascunse.

Prin manipularea sistemului, trișorii își acoperă urmele

Trișorii își pot ascunde urmele manipulându-și partenerii. Jayant afirmă: „Trecătorii pot stăpâni manipulatorii”. Trișorii vor spune multe lucruri pentru a-și acoperi treburile. Aceasta este una dintre tragedia lor manipulatoare. Ei vor acuza o altă persoană că înșală, deși știu că sunt loiali. Ei vor acuza cealaltă persoană să distragă atenția de la subiectul principal.

Vor răsuci toată povestea. Ei vor folosi aceleași trucuri pe care trișorii le folosesc pentru a-și acoperi crimele atunci când se confruntă. Nu este ceea ce pare, sau acea persoană este doar un prieten sau nu se va mai întâmpla. Cel mai rău este „A fost doar sex”. Această afirmație este o afacere uriașă pentru majoritatea oamenilor.

Ele formează un model

Jayant a spus: „Dacă trișorii vor să-și ascundă urmele, trebuie să descoperi tiparele pe care le-au creat”. Trișorii trăiesc o existență dublă. Au un set de reguli sau o rutină pe care o respectă religios. Acesta este unul dintre multele semne de avertizare că o relație este toxică. Să luăm, de exemplu, că trișorul funcționează până la 17:30. Ei se vor preface că munca lor este terminată până la 19:30. Ei fac acest lucru pentru a putea lucra două ore fără ca soțul lor să-i întrebe sau să-i întrebe despre orele în care nu au lucrat.

„Ei vor plăti întotdeauna numerar, indiferent unde se află. Deoarece numerarul nu poate fi urmărit, numerarul va fi folosit pentru a plăti facturile de restaurant, facturi de hotel, cadouri și alte cheltuieli. Pentru comoditate, vor cumpăra aceleași cadouri pentru partenerul lor. în ceea ce privește trișorul. Dacă trișorul este implicat în mai multe afaceri și dorește să-și păstreze partenerii sexuali secreti unul față de celălalt, nu îi vor numi pe numele lor adevărat. Vor folosi termenii dragă, miere și copil, precum și orice alți termeni de dragoste la care se pot gândi. Pentru a evita rostirea unui nume greșit, o fac cu mare atenție.

Jayant afirmă: „Acesta este destul de evident, nu-i așa?” Trișorii vor folosi această metodă pentru a-și ascunde urmele, deoarece se tem că trupurile lor le vor dezvălui înșelăciunea. Nu se vor dezbraca sau nu se vor schimba in prezenta partenerului lor. Pentru că vor fi prinși, nu vor face duș împreună. Mușcăturile de dragoste este răspunsul la modul în care sunt descoperite majoritatea aventurilor.

„Dacă partenerul nu le oferă mușcăturile de dragoste, cel mai probabil va primi mușcăturile de la altcineva.” Trișorii vor avea chiar și un pachet separat de prezervative. Sunt atât de deștepți în acest sens, încât nu vor ca pachetele de prezervative care lipsesc să dezvăluie aventura.”

Jayant adaugă că la întrebarea „pot trișorii să-și ascundă înșelăciunea pentru totdeauna” se răspunde nu. Nu contează cu adevărat dacă înșelăciunea a fost o afacere ocazională sau obișnuită. Vei afla că se simt vinovați că trișează atunci când sunt prinși. Trișarea ca comportament obișnuit poate deveni dependență. Fiorul de a întâlni pe cineva nou. Fiorul de a păstra acest secret față de partenerul tău. Întâlnirile secrete. Pasiunea pentru sex. Este o modalitate de a le pompa sângele. Ei vor relua vânătoarea odată ce noutatea va dispărea. Nu se vor mulțumi cu recidivitorii. Vor continua să înșele”.

Acum ați învățat cum trișatorii își acoperă urmele. Întrebarea importantă este: I-ai mai iubi, în ciuda tuturor minciunilor și trădărilor lor. Meriți iubirea care este a ta cu orice preț. Sănătatea ta mintală poate fi afectată de neloialitatea partenerului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *