Publicat pe Lasă un comentariu

Caracteristicile unei femei care înșală

Infidelitatea poate provoca daune ireparabile unei relații, provocând neîncredere și pierderea conexiunii. Deși trișorii pot avea motivele lor, multe dintre semnele unui partener care trișează sunt evidente dacă le acordați atenție. Există multe tipuri de personalități care înșală. Deși este dificil să identifici o femeie care înșală după unul sau două lucruri, există anumite modele de comportament și ciudații de caracter de care ar trebui să fii conștient.

Cum poți identifica semnele unei femei care trișează? Aceste caracteristici sunt o modalitate corectă de a determina dacă o femeie înșală. O femeie care a înșelat înainte înșală automat din nou?

Dacă bănuiți că partenerul dvs. este un trișor, poate fi dificil să puneți aceste întrebări. Este și mai dificil să te uiți la partenerul tău și să evaluezi relația pentru semne de înșelăciune. Este important să fii conștient și să înțelegi ce se întâmplă.

Majoritatea datelor arată că înșelăciunea este mai frecventă la bărbați decât la femei. Un studiu arată însă că acest lucru poate varia în funcție de vârsta ta. Grupa de vârstă 18-29 de ani a avut rate ușor mai mari de infidelitate în rândul femeilor (11% față de 10%).

Infidelitatea în rândul bărbaților și femeilor crește la vârsta mijlocie. Femeile în vârstă de 60 de ani raportează cel mai înalt nivel de infidelitate (16%). Această rată scade brusc în anii 70, 80 și mai departe. Rata de infidelitate pentru bărbații în vârstă de 80 de ani sau mai mult este cu 24% mai mare decât cea a bărbaților de 70 de ani (26%), în timp ce bărbații de 70 de ani au cea mai mare rată de infidelitate (26%).

Femeile ar putea fi tentate să înșele, dar s-ar putea să nu vorbească atât de mult despre asta. Acest lucru le-ar face imposibil să păstreze orice evidență a acțiunilor lor. Femeile se confruntă adesea cu consecințe mai grave dacă infidelitatea lor devine cunoscută. Pierderea custodiei sau a sprijinului financiar, divorțul și dreptul la custodia copilului sunt toate posibile. Relațiile extraconjugale pot fi motivul pentru care femeile sunt supuse unui stigmat social sever și ar putea duce la pierderea căsătoriei, a custodiei copiilor sau a sprijinului financiar.

Juhi afirmă că este destul de obișnuit ca femeile să își înșele partenerul la fel de des ca bărbații în prezent. „Femeile pot înșela dintr-o varietate de motive, inclusiv faptul că nu primesc suficientă atenție de la persoana principală, sunt nefericite în relație sau sunt nemulțumite din punct de vedere sexual de relația actuală”.

Deși înșelăciunea este mai frecventă în rândul bărbaților decât în ​​rândul femeilor, este posibil să nu știm suficient despre înclinațiile lor către infidelitate.

Ea a devenit distanta emotional
Unul dintre cele mai comune semne ale unei soții care înșală este incapacitatea ei de a se conecta emoțional cu tine, partenerul ei principal. Te vei simti deconectat chiar daca esti prezent fizic in camera cu ea. Juhi spune că acum este o soție îndepărtată din punct de vedere emoțional.

Chiar dacă este o afacere fizică, o femeie care te înșală va părea distrasă și distrată. Ea va fi mai puțin implicată în conversațiile zilnice și în lucrurile mărunte care alcătuiesc o căsnicie angajată. Va fi evident că mintea ei este în altă parte și nu va răspunde și nu va participa la niciunul dintre aceste lucruri.

Acum e mai mult afară din casă
De unde știi dacă o femeie înșală? Ea va părăsi casa mai des decât înainte. Acest lucru nu înseamnă că fiecare femeie care iese cu partenerul ei înșală, dar pot exista indicii subtile în modul în care se grăbește afară în momente ciudate. Acesta este motivul pentru care ar trebui să luați în considerare aceste lucruri înainte de a începe să vă gândiți la recuperarea infidelității.

Veți putea spune dacă o femeie înșală după stilul ei de comunicare. S-ar putea să o auzi sugerând sau spunând că nu are prea multă entuziasm acasă sau chiar dacă ești cu ea. Juhi sugerează că ar putea găsi alte scuze pentru a părăsi casa, cum ar fi o comisie neașteptată, o ieșire legată de muncă sau un alt motiv.

Texte/apeluri telefonice de noapte târziu care nu sunt explicate
Ar fi o greșeală să presupunem că trișorii au toți aceleași caracteristici comune de mesaje și apeluri de noapte. Este adevărat că comunicarea de această natură poate fi din abundență atunci când infidelitatea devine o problemă, ceea ce poate duce la probleme de încredere.

„Poate că este mai ocupată cu telefonul decât de obicei. Poate că ezită să răspundă la apeluri când te afli în același spațiu. Juhi sugerează că ar putea zâmbi în secret în timp ce trimite mesaje.

Aceasta poate fi o situație dificilă. Cea mai bună soluție este să verifici telefonul partenerului tău. Acest lucru ar putea cauza probleme de încredere între tine și partenerul tău, făcând mai dificilă repararea relației tale.

Ea caută motive pentru a lupta/certa
Chiar și cele mai bune relații pot avea suișuri și coborâșuri. Uneori lupta poate fi chiar o modalitate de a menține o relație împreună, pentru că dezvăluie probleme care persistă de ceva timp. Dacă o femeie înșală un bărbat, ea poate încerca să-și îngroape vinovăția intrând în lupte fără niciun motiv.

„Deoarece există mai multă deconectare emoțională și detașare emoțională, există mai multe argumente care vă pot lărgi și mai mult decalajul de comunicare.”

spune Juhi. Problemele de comunicare în relații pot fi adesea un semn al unei probleme mai profunde. În acest caz, partenerul tău s-ar putea simți vinovat pentru infidelitatea ei sau ar putea încerca să te facă să pleci, astfel încât să se simtă mai puțin vinovat.

A mai trișat
Femeile care înșală au o istorie de înșelăciune. Este ceea ce face ea. Ea înșală, arată remuşcări și promite că va face mai bine. Apoi ea continuă și o face din nou.

„Eram cu cineva care și-a înșelat partenerul anterior. Era ușor de crezut că nu va face asta cu mine pentru că eu eram „acela”, dar nu a fost cazul. Jamie spune că și ea m-a înșelat. de cateva ori.”

Deși trișorii în serie nu sunt imposibil de schimbat, le este greu să nu trișeze. Poți alege să înșeli sau nu, dar nu accepta că partenerul tău care înșeală „pur și simplu nu se poate abține”.

Are probleme cu angajamentul
Ar putea părea un trișor în serie, dar există distincții subtile. În timp ce o femeie cu probleme în angajamentele ei nu este neapărat un soț înșelători, ar putea contribui la infidelitatea ei atunci când se întâmplă.
Din multe motive, unui angajament-fob se poate teme să intre într-o relație pe termen lung. Acestea includ probleme de încredere, pierderea autonomiei, traume din copilărie, abuz sau probleme de încredere. O femeie care nu este interesată de angajament ar putea folosi infidelitatea pentru a evita să se apropie prea mult de partenerul ei.

Femeile care înșală pot avea o nesiguranță profundă cu privire la capacitatea lor de a susține și de a construi o relație de durată. S-ar putea să nu aibă încredere în partenerul ei sau în ea însăși, așa că ar putea să înșele și să treacă de la o relație la alta.

Ea este narcisistă
Este obositor să fii cu un soț sau o soție narcisist. Un narcisist care te înșală este o altă poveste. Narcisismul este unul dintre cele mai înșelătoare tipuri de personalitate. Acest lucru se datorează auto-felicitarii și obsesiei lor de sine. Un lucru pe care îl veți observa la o femeie care înșală este convingerea că poate face asta fără nicio consecință.
Narcisiștii sunt predispuși la un fals sentiment de autoadmirare. Ei presupun că partenerul lor nu va putea vedea adevărul sau îl vor ierta pe soțul înșelat. Ei pot fi, de asemenea, predispuși la infidelitate, deoarece nu se simt remușcați sau rușinați de acțiunile lor.

Ea te acuză că ai înșelat-o
Femeile care înșală sunt cunoscute pentru că schimbă vina. Ea poate încerca să-și îndepărteze suspiciunea și să-și acuze partenerul că înșală.

„Acesta a fost un joc mental pe care fostul meu partener l-a jucat tot timpul. Aș încerca să o confrunt cu privire la infidelitatea ei, dar ea m-a acuzat în loc să mă acuze că ne-am sabotat relația și că le-am înșelat. într-o formă toxică” și chiar mi-a încurcat mintea.

Gaslighting în relații este o modalitate excelentă de a părea nevinovat și complet lipsit de orice vină. De asemenea, poate fi o modalitate excelentă pentru partenerul tău de a se îndoi de acuzațiile tale. Dacă există un lucru pe care trișorii îl împărtășesc, sau cel puțin pe cei mai mulți dintre ei, este să-i convingă pe alții de nevinovăția lor.

Are un nou apetit sexual
Unul dintre cele mai comune semne că o femeie înșală este schimbarea bruscă a apetitului ei sexual.

Ai putea să o găsești scăpată de sub control și evitând să te atingă. Ea ar putea să-ți pună scuze și să-ți sugereze divorțul pentru a evita intimitatea.

Ea este întotdeauna victima
Este mai ușor să fii o victimă a infidelității decât să fii făptuitorul. Cine ai fi mai degrabă? Cineva care a rănit sau zdrobit un soț sau partener, sau cineva care a fost victimizat și rănit toată viața? Nu îți aduce mai multă simpatie și bunăvoință, ci cea din urmă.

Toți trișorii au un lucru în comun: folosesc mecanismul de apărare de a se face să arate ca victima. Dacă vor fi aflați despre infidelitatea lor, se vor întoarce imediat spre trecut și vor pretinde că sunt victima. Dacă sunt criticați din orice motiv, chiar dacă nu este, primul lor instinct va fi să pretindă că nu a fost vina lor.

Are o stimă de sine scăzută
Un bărbat sau o femeie cu stima de sine scăzută nu ar putea să se întâlnească cu o femeie care are aceeași problemă. O modalitate de a căuta în mod constant acel simț evaziv este prin infidelitate sau prin săritul de la o aventură la alta.

De unde știi dacă o femeie înșală? Dacă are o stimă de sine scăzută și caută validarea celorlalți pentru a se simți fericită, este posibil să folosească încurcături romantice pentru a o ajuta să se simtă mai bine. Este posibil să fie nefericită într-o relație pentru că nu primește suficientă validare sau complimente.

Ea acceptă să înșele
„Am fost într-o relație de doi ani cu cineva și am crezut că e grozavă pentru că vorbea calm despre alți oameni și nu a deranjat când am menționat că am găsit pe cineva mai atractiv. Nu a fost doar o vorbă. Ryan spune că nu a făcut-o. Nu consideri înșelăciunea ca fiind rănitoare sau trădare. Ea doar își justifica infidelitatea.”

Fii sincer despre poliamor și relațiile deschise este foarte diferit de a vorbi despre înșelăciune ca și cum ar fi acceptabil. Înșelarea înseamnă, în esență, a merge pe la spatele cuiva pentru a profita de încrederea lui. Dacă cineva cu care te întâlnești se ceartă despre faptul că oamenii nu au fost menționați să fie monogamie, este un semn că vrea să înșele relația.

Ai mințit-o
Nu este greu de înțeles de ce înșelăciunea și minciuna sunt adesea folosite în aceeași propoziție. Este greu de spus că femeile care înșală pot fi identificate prin două lucruri. Cu toate acestea, există șanse mari să mintă despre infidelitate, precum și despre alte chestiuni.

Dacă o femeie te înșală, va minți unde a fost, cu cine a fost și de ce a întârziat. Ea va găsi scuze pentru a întârzia sau pentru a da telefoane ciudate și așa mai departe. Dacă o acuzi că a mințit, probabil că te va aprinde și te va acuza că nu ai încredere în ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *